Konkurransevilkår

Denne konkurransen arrangeres av Jacobs Douwe Egberts Norge AS, og alle over 18 år har muligheten til å delta.

Ved deltagelse i konkurransen godtar du disse konkurransevilkår:

1. Generelt

1.1 Konkurransen arrangeres av Jacobs Douwe Egberts Norge AS.

1.2 Konkurransen varer fra 10. april 2019 til 31. juli 2019.

1.3 Det vil gjennomføres 4 ulike trekninger i løpet av perioden. Det trekkes ut én vinner ved hver trekning, som vinner hver sin tur til New York for 2 personer. Det vil være flere vinnermuligheter, og etter hver trekning nullstilles kodene og du må registrere ny kode til neste trekning.

1.4 Vinneren må kunne fremvise lukketape med riktig kode for å vinne. Det følger med en unik kode på lukketapen på hver pose, og du har mulighet til å delta så mange ganger du vil med en ny kode.

1.5 Vinnerne er selv ansvarlig for å oppfylle krav om innreise til USA, herunder reisevisum.

1.6 Ansatte i Jacobs Douwe Egberts Norge AS og samarbeidspartnere som har vært involvert i utvikling av kampanjen kan ikke delta i konkurransen.

2. Deltagelse i konkurransen

2.1 Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år. Vinneren må legitimere seg ved forespørsel og for å motta premien.

2.2 Dersom den som melder seg på er under 18 år, vil ikke vedkommende kunne vinne, og konkurransen fortsetter til man får en kvalifisert vinner.

2.3 Alle som deltar godkjenner at Jacobs Douwe Egberts Norge AS kan offentliggjøre deltakerens navn på Friele sin facebook side og hjemmeside.

3. Premie

3.1 Det vil trekkes 4 vinnere som får to billetter hver til New York og New York Coffee Festival. Reisen vil foregå i tidsperioden 10.-13. oktober 2019. Vinneren får 2 VIP festivalpass, samt. fly tur/retur Gardermoen - New York, og hotellovernatting for to personer i fire netter til en samlet verdi på ca. 25000 kr.

4. Personopplysninger

4.1 Deltakelse i konkurransen forutsetter behandling av dine personopplysninger. Les mer om vår behandling av dine personopplysninger i våre retningslinjer for personvern.

5. Annet

5.1 Jacobs Douwe Egberts Norge AS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som bryter konkurransevilkårene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen.

5.2 Jacobs Douwe Egberts Norge AS gir klimakompensasjon for klimautslippene til turen.

5.3 Hvis konkurransen eller premien ikke kan gjennomføres som planlagt på grunn av årsaker utenfor Jacobs Douwe Egberts Norge AS sin kontroll forbeholder Jacobs Douwe Egberts Norge AS seg retten til når som helst og uten varsel å avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av konkurransen eller premien.

6. Kontakt.

Ring oss på 800 17 073 (man-fre 0900-1800), eller benytt følgende skjema

Registrer kode her

Les mer om premien